010 - 292 01 44 // info@hamerslag.nl
Hamerslag Schilderwerk Hamerslag Schilderwerk Hamerslag Schilderwerk Hamerslag Schilderwerk

Schilder Capelle aan den IJssel


Hoe kun je de levensduur van houten, steenachtige en metalen ondergronden verlengen?
Het antwoord is simpel: met doelmatig onderhoud. Maar de grote vraag is hoe dit te bereiken.
Wat komt er allemaal bij kijken? Onderhoud aan onroerende goederen.

Als sinds jaar en dag wordt van Hamerslag schilderwerken met dit probleem geconfronteerd. En ondanks de grote ervaring die wij op dit gebied hebben opgebouwd blijft het zoeken naar effectief onderhoud en bescherming een continu proces. Wij, streven ernaar in dit proces van effectief en doelmatig onderhoud koploper te zijn. Wij lopen veelal, op het gebied van nieuwe technieken, materialen en klimmaterieel voorop.

Bezig zijn met bescherming van diverse ondergronden d.m.v. schilderwerk is een veelomvattend terrein waarbij niet in het minst organisatorische- en budgettaire oplossingen hun aandacht vragen. Een door ons opgesteld advies, leidt veelal tot een concreet plan van aanpak.

Hiervan zijn in de loop der jaren, door u zeer zeker de vruchten te plukken. Een vakkundig en doelmatig onderhouden pand geeft u niet alleen een esthetische voldoening maar zal ook in de toekomst zijn waarde behouden.

Hamerslag schilderwerken, specialist in preventief onderhoud, kan voor u in dit proces vast en zeker een partner zijn.

Verf: elke kleur in elk type verf

Bij ons vindt u verf van alle bekende merken in elke gewenste kleur:

Altijd de laatste trends: FLEXA VT WONEN


© 2014 Onderhouds- en schildersbedrijf T & H Hamerslag // KvK-nummer 24247777 // Marketing4ALL


Schilder Rotterdam, Schilderwerk Rotterdam, Schilder Zuid-Holland, Schilder Ridderkerk, Schilder Barendrecht, Schilder Rhoon, Schilder Spijkenisse, Schilder Capelle aan den IJssel, Schilder Schiedam, Schilder Berkel en Roderijs, Schilder Bergschenhoek, Schilder Delft, Schilder Den Haag, Schilder Bleiswijk, Schilder Lansingerland,Schilder Dordrecht, Schilder Zwijndrecht, Schilder Hendrik Ido Ambacht, HR Glas Rotterdam, HR++ Glas Rotterdam,